Ki Mit Tud? Tehetségkutató döntő

A zsűri érdeklődve figyeli ellátottunk műsorát

Ki Mit Tud? Tehetségkutató döntő 

2024. 07. 04.

 

Idén már 13. alkalommal rendezte meg a Moravcsik Alapítvány a Ki Mit Tud? Tehetségkutató vetélkedőjét. A soproni elődöntőjén elért szép eredményekkel bejutottunk az országos döntőre melynek Budapesten a  Magyar Állami Operaház Eiffel Műhelyháza adott helyet. A rangos eseményen számos intézmény képviseltette magát, a színvonalas produkciók közül nehéz feladat volt a zsűrinek kiválasztania a legjobbakat.

Melhardt Tamás ellátottunk egyéni produkcióval  készült. "Gary Moore: A magányos" című dalt játszotta el furulyán. Tamás hosszú évek óta jár rendezvényekre fellépni énekléssel, szintetizátoros és gitáros produkcióval. Ez alkalommal azonban furulya játékával kápráztatta el a nagyérdeműt; úgy véli egyre inkább feledésbe merül ez a hangszer, ritkán hallani, ezért is döntött úgy, hogy az idei évben újat mutat és egyik kedvenc észak-ír előadója dalát adja elő.

Műsorszámát ezüst minősítéssel jutalmazták, emellett sok dicséretet, pozitív megerősítést is kapott, melyeknek nagyon örült. A hosszú útról fáradtan azonban élményekkel gazdagodva tértünk haza.