Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntöm integrált intézményünk honlapján keresztül.

Otthonunk olyan szolgáltatást kíván nyújtani, ami által minél kiteljesedettebb életet és életminőséget biztosítunk az igénybevevő személyeknek.

Munkánkat elsősorban szeretet és tisztelet jellemzi, mely számunkra értékrendet is jelent, és egyben alapvetően meghatározza intézményi filozófiánkat.

Olyan intézményt szeretnénk működtetni, amit magáénak érez minden lakónk és munkatársunk egyaránt.

Célunk, hogy lakóink számára szükségleteiknek megfelelő, személyre szabott szolgáltatásokat nyújtsunk, melynek során figyelembe vesszük és tiszteletben tartjuk életkorukat, egészségi állapotukat, képességeiket.

Munkánk során hangsúlyt helyezünk a családjuktól bármilyen okból elválasztott emberek emberi és állampolgári jogainak maradéktalan tiszteletben tartására és életvitelük segítésére. Alkalmazottainkkal szemben elvárás a másság elfogadása, az empatikus hozzáállás, a titoktartás, az emberséges magatartás, a legjobb tudás szerint végzett segítői tevékenység.

Azt szeretnénk, hogy a hozzánk forduló klienseket, a szociális és egészségügyi szakembereket, a velünk kapcsolatban álló intézményeket, valamint minden érdeklődőt naprakész, pontos, megfelelő szakmai színvonalú és tartalmú információval lássunk el, továbbá hogy az érdeklődő bepillantást nyerhessen egyes intézményeink életébe, tevékenységébe, illetve szakmai munkájába.

Bízom benne, hogy honlapunkról olyan információkhoz jutott, ami gazdagabbá tette Önt és bizalommal fordul hozzánk esetleg tanácsért vagy segítségért. Remélem, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások sokszínűsége és a családias légkör felkelti érdeklődését és személyesen is megkeres Bennünket, hogy segíthessünk.

Integrált intézményünk Veszprém megyében több helyszínen nyújt változatos szolgáltatást az érdeklődőknek, így Dákán, Nyárádon, Kamondon, Lesencetomajon, Sümeg – Nyírlakpusztán, Veszprémben és Darvastón.

Ha felkeltettük érdeklődését intézményünk iránt, a menüpontokat lapozgatva, vagy kérdése lenne, kérjük, keressen meg bennünket, szívesen állunk rendelkezésére!

Hanich Ferenc
Intézményvezető