Köszöntő

Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket, a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye dákai telephelyének honlapján.

A honlap segítségével betekintést nyerhet otthonunk életébe. Fontos számunka, hogy lakóinknak valódi otthont teremtsünk, ahol a mindennapok hasznos, tartalmas megélése zajlik. Az ellátottak magas szintű ápolása mellett prioritást élvez lakóink fejlesztése, képzése, foglalkoztatása. Fontosnak tartjuk a meglévő ismeretek szinten tartását, valamint az új tevékenységekkel történő ismerkedést. Lehetőséget biztosítunk számukra a képességeiknek megfelelően szinten tartó, képességfejlesztő foglalkoztatáson való részvételre, továbbá sport- és szabadidős tevékenységek végzésére. Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre több külső helyszínen megrendezett integrált programon tudunk részt venni, folyamatosan bővül kapcsolati rendszerünk.

Aktualitások

Nőnapi műsor Dákán

2023. 03. 08.

Nőnap alkalmából férfi és női ellátottainkból álló lelkes csoport köszöntötte a hölgyeket. 

A lakókat a Kastély részlegünk mentálhigiénés munkatársa készítette fel, melyben zenés és prózai blokkok is szerepeltek. 

Nőnapi megemlékezés az Új épületben

2023. 03. 08.

A Nemzetközi Nőnap alkalmából részlegünk férfi ellátottjai saját készítésű virágokkal köszöntötték nő lakótársaikat és segítőiket.

A meglepetésvirágokat versek és zene kíséretében adták át.

Születésnap az új épületben

2023. 02. 28.

A mai napon 60. szülinapját ünnepelte részlegünk ellátottja.

Lakótársai és segítői felköszöntötték, majd az ünneplés torta és pezsgő fogyasztásával folytatódott.

Nutella nap az Új épületben

2023. 02. 03.

Február 5. a hivatalos nemzetközi Nutella nap, ennek alkalmából osztályunkon is megünnepeltük a világhírű mogyorókrémet.