Köszöntő

Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket, a Bakony Integrált Szociális Intézmény Veszprém Vármegye, valamint Babérmeggy Lakóotthon Dáka, Tornácos Otthon Dáka, és Ligetes Lakóotthon Nyárád telephelyeinek honlapján.

A honlap segítségével betekintést nyerhet otthonunk életébe. Fontos számunka, hogy lakóinknak valódi otthont teremtsünk, ahol a mindennapok hasznos, tartalmas megélése zajlik. Az ellátottak magas szintű ápolása mellett prioritást élvez lakóink fejlesztése, képzése, foglalkoztatása. Fontosnak tartjuk a meglévő ismeretek szinten tartását, valamint az új tevékenységekkel történő ismerkedést. Lehetőséget biztosítunk számukra a képességeiknek megfelelően szinten tartó, képességfejlesztő foglalkoztatáson való részvételre, továbbá sport- és szabadidős tevékenységek végzésére. Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre több külső helyszínen megrendezett integrált programon tudunk részt venni, folyamatosan bővül kapcsolati rendszerünk.

Aktualitások

Üdülés Borgátán

Dákai intézményünkből az Új épület ellátottjai az elmúlt évekhez hasonlóan Borgátafürdőn táboroztak.

Kirándulás a horgásztóhoz

2024. 06. 18.

2024. június 18-án a Babérmeggy, a Tornácos és a Ligetes Lakóotthonok lakóival Borsosgyőrön a Pápai Húsos Horgász Egyesület taván egy szép napot tölthettünk el.

Városnéző vonatozáson az Új épület

2024. 06. 18.

A mai délelőttön ragyogó napsütésben indultunk el Pápára.

A város nevezetességeit tekintettük meg a kisvonattal. Az "idegenvezető" bemutatását ellátottjaink érdeklődve figyelték.