Köszöntő

Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntöm a Bakony Integrált Szociális Intézmény Veszprém Vármegye Földvár Otthon Kamond telephelye honlapján.

Örülök, hogy a szociális ellátások között honlapunkra talált, bízom benne, hogy itt minden fontos információhoz hozzájut, ami Önt érdekli intézményünkkel kapcsolatban. 

Létszámunk, az európai normákhoz viszonyítva nagynak mondható. A 91 fő pszichiátriai és 9 fő szenvedélybeteg elhelyezése több épületben történik, melyek részben akadálymentesek.  Szobáink a lakók igényének, kényelmének megfelelően ízlésesen berendezettek. Az épületeket közel 4 hektáros park veszi körül. A dolgozók magas színvonalú munkája segít lakóink egyéni céljainak megvalósításában, a minél önállóbb életvitel kialakításában. A társadalmi elvárásoknak megfelelően figyelemmel vagyunk a lakók szűkebb és tágabb környezetére, motivációjának felkeltésére. Megfelelő támogatást nyújtunk lakóinknak a teljes körű társadalmi befogadás megvalósításához, a társadalmi részvételre való felkészülésben. Munkánk során figyelemmel vagyunk az emberi méltóság, az egyenlőség, emberi jogok tiszteletben tartására. Rendszeresen közzétesszük programjainkat, melyek a mindennapok változatosságát mutatják be.

Lehetőség van személyesen is betekintést nyerni mindennapi munkánkba, életünkbe. Amennyiben szeretné jobban megismerni intézményünket, szeretettel várjuk.