Strandolás Tapolcán

Strandolás Tapolcán

Strandolás Tapolcán
2022. augusztus 6.

A művészeti és tánccsoportunk tagjai az évben elért sikereikért, a sok fellépésért és persze a felkészülési, betanulási időszak fáradalmaiért, kitartásukért kapták ezt a fürdős napot.

Reggeli után össze is gyűltünk elindulva Tapolca felé, bár feltámadt a szél, de ez nem szegte kedvünket. Szinte nyitásra érkeztünk, alig voltak még a strandon, így a legjobb helyeket foglaltuk el. Tíz perc sem telt el már mindenki a vízben volt, ki a hideg, ki a meleg medencét választotta. A csúszdás medencét csak picivel később nyitották meg, a mieink voltak természetesen az elsők, akik felmentek, a fiúk voltak a bátrabbak.

Ha sok volt a vízből, a fiúk a homokos pályán élvezettel fociztak, ami néha derültséget okozott a strand területéről kirepülő labda miatt.

Ebédre hamburgert ettünk, frissítőket ittunk, majd kávét.

Nem telt el sok idő mire körbe néztünk már mindenki a medencékben volt, a fiúk ott is labdáztak tovább az órák meg csak repültek és csak azt vettük észre, hogy megjött az autó értünk. 

Kellemesen elfáradt mindenki, hálásan köszönték meg, hogy eljöhettek, de hisz épp fordítva van, mi köszönjük Nektek a kitartást, a szerepléseket.

Legyen még sok ilyen kellemes óránk együtt!

Dvornik Krisztina
terápiás munkatárs