Párkapcsolati kirándulás

Csoportkép a főtéren
Párkapcsolati kirándulás
Keszthely (2024.07.05.)

Nagy várakozás előzte meg kirándulásunkat. A párkapcsolati foglalkozásokon résztvevő párokkal vonattal érkeztünk meg Keszthelyre.

Először a reneszánsz erotikus panoptikum Európában is egyedülálló kiállítását tekintettük meg, mely a reneszánsz erotikus irodalmat szolgáló könyv illusztrációinak felhasználásával jött létre. Az élet örömeihez való jogot az e világi élvezetek fontosságát hangsúlyozták a metszetek kétdimenziós síkjából kilépve a viaszfigurák által háromdimenziós térbe helyezve.

A kiállítás megtekintése után a sétáló utcán több helyszínen is kínálkozott lehetőség különböző stílusú kisebb zenekarokat, utcazenészeket meghallgatni. A sétáló utcán erősítve a párok közös élményhez jutását, egy cukrászda és kávézó hűsítő kínálatából volt lehetőség választani és közösen elfogyasztani. A Keszthely fesztivál főterén különböző dj-k, együttesek zenei előadásait élvezhették, táncolhattak rá a párok, majd ezt követve egy finom vacsora elfogyasztására is volt lehetőség.

A kirándulás célja az volt, hogy a párok közös élményhez jussanak intézményen kívül és az így közösen megélt örömök jóleső emlékül szolgálhatnak és erősíthetik párkapcsolatuk fejlődését, alakulását.

Parragi Éva, Mékli Eszter