Kirándulás Sümegre

Kirándulás Sümegre
(2022. július 13.)

28 fő ellátott részvételével

Eljött a várva-várt nap! Mindannyian izgalommal készültek a sümegi kirándulásra. Napok óta csak erről kérdezgettek, csak erről susmorogtak. Sokuk számára talán ez jelenti az egyedüli külső helyszínen eltöltött szórakozást, kikapcsolódást, hiszen nehezített mozgásuk miatt jóval ritkábban tudunk ilyen jellegű programot szervezni számukra.

A bérelt busszal hamar megérkeztünk Sümegre, ahol egy rövid séta után elfoglaltuk helyünket az étteremben. Hamarosan mindenki megkapta azt az ebédet, amit már korábban kiválasztott az étlapról. A desszert után kávéztunk, majd megváltottuk a jegyet a Lovagi Tornára. A segítőkész személyzet segített elfoglalni helyeinket a tribünön, ahonnan nagyszerű kilátás nyílt az arénára.

Fergeteges előadásnak lehettünk szemtanúi. Öröm volt nézni az áhítattal átitatott arcokat, az elnyíló és úgy felejtett szájakat, a csillogó tekinteteket. Vörösre tapsoltuk a tenyerünket az előadás után.

A vár alatt készítettünk egy csoportképet, és a busz érkezése előtt maradt időnk egy kis fagylaltozásra is.

A hazaúton kellemesen elfáradva mindenki elcsendesedett. Kimerítette őket a meleg, napsütéses idő, a program. Kérdésemre kórusban válaszolták, hogy nagyon jól érezték magukat.

 

                                                                                              Miklósi-Sikes Kinga

                                                                                              fejlesztő pedagógus